Opfriscursus autorijden

Fris je verkeerskennis op

Je hebt nu een rijbewijs, maar je durft niet weg te rijden in je auto? Maak je geen zorgen Het is niet allemaal slecht nieuws. Er zijn genoeg andere manieren voor nieuwe bestuurders zoals jij om veilig te leren rijden en tegelijkertijd plezier te hebben – zelfs als ze voor vandaag nog nooit een stuur hebben vastgepakt.

Wanneer je klaar bent om je eerste stappen met de auto te zetten, helpen we je ervoor te zorgen dat alles op elkaar is afgestemd en klopt. Van opfriscursussen voor als het te lang geleden is dat je voor het laatst veilig hebt leren rijden of het bijwerken van technieken zodat achter het stuur kruipen niet meer zo eng is!

Gelukkig zijn wij er om je te helpen slagen voor je examen! Onze rijschool legt alles tot in detail uit en zorgt ervoor dat alle procedures voor het slagen voor een examen vanzelf gaan.

Je rijangst snel overwinnen

We willen allemaal onze angsten overwinnen, toch? En de beste manier is door weer in actie te komen. Dus als je bang bent om weer te rijden omdat het je hart doet bonzen of je handpalmen doen zweten, maak je dan geen zorgen! Bij Nextdrivers staan we voor je klaar – haal adem en geniet zoveel mogelijk terwijl je deze opfriscursussen bij ons volgt. Neem contact op om je aan te melden voor een opfriscursus autorijden.

Gratis proefles

Bij autorijschool Nextdrivers kun je altijd rekenen op een gekwalificeerde en ervaren instructeur!

Meld je snel aan

Resultaatgericht

Hoog slagingspercentage

Persoonlijke begeleiding
Google reviews autorijschool Nextdrivers
charleen K.
charleen K.
Hele fijne rij instructeur. Legt alles duidelijk uit. In 1x geslaagd, thanks blij mee!!
Unlucky C.
Unlucky C.
Dankzij Steven had ik eindelijk mijn rijbewijs kunnen halen zelfz toen ik niet in mezelf geloofde geloof hij wel in me en daardoor ben ik hem eindeloos dankbaar voor
Per Olaf B.
Per Olaf B.
Super fijne ervaring gehad bij mijn lessen met Steven. Super aardige en goede instructeur die je goed leert autorijden. Ik zou Nextdrivers absoluut aanraden!
jasper H.
jasper H.
Fijne rijschool erg flexibel en binnen 2.5 maand gehaald
Mônica
Mônica
Goeie fijne betrouwbare rijschool, een hele fijne geduldige rij instructeur! Die alle tijd en geduld voor je heeft en maakt. Die je laat meedenken en zodat je zelf meer zelfvertrouwen opbouwt! Al met al met deze rijschool…. hoe dan ook behaal je zeker je rijbewijs!
Ezra van ́t L.
Ezra van ́t L.
Echt een hele chille rij instructeur. Heel fijn kunne lessen en in 3 maanden mijn rijbewijs kunnen halen! Bedankt voor alles!
El M.
El M.
The instructor Steven gave me endless support in getting my licence. With his guidance and patience he taught me the skills to become a safe driver. He gave me the confidence to drive and helps me to overcome my nervousness.Highly recommended !!
Bo B.
Bo B.
Steven is een super chille en goede instructeur! Ik kon het door zijn instructies snel oppakken en heb daardoor mijn rijbewijs snel gehaald. Zeker een aanrader om hier te gaan lessen!
Charlotte v E
Charlotte v E
Na jaren niet meer gereden te hebben, een opfriscursus gedaan bij Steven: ontzettend blij mee! Hij heeft me enorm op m’n gemak weten te stellen en mij rustig weer het vertrouwen en de zelfverzekerdheid teruggegeven achter het stuur. Nogmaals bedankt!
Ula C.
Ula C.
Hele fijne rijschool. Rijonstricteur denkt goed met je mee. Super tevreden mee!
Jamal A.
Jamal A.
In één keer geslaagd bij Nextdrivers. Top instructeur! Ben tevreden.
Patrick B.
Patrick B.
Nextdrivers is een super rijschool. De instructeur is relaxed en geeft goede instructies. Ben echt superblij dat ik daar rijles gehad heb en mag nog altijd genieten van het fijne autorijden.
Jay De K.
Jay De K.
In een keer voor praktijk geslaagd! Top service, neemt goed de tijd voor de leerling.
J.E. Montes P.
J.E. Montes P.
Fijne Rij Instructeur en de auto rijdt zeer prettig! Duidelijke uitleg en communicatie onderling. ik heb het goed ervaren. Zeker een aanrader!
Chloe K.
Chloe K.
Erg goede rijschool. Steven legt het op een goede en rustige manier uit. Hij neemt echt de tijd voor je.In 1x geslaagd! Bedankt Steven!!
britt A.
britt A.
Een super fijne rijschool waar echt aandacht voor de leerling is. Mede door Steven mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Zeker een aanrader!!
Volgende beoordelingenjs_loader

Nextdrivers proefrit

Bij Nextdrivers verkeersopleiding doen wij er alles aan om er voor te zorgen dat jij de optimale begeleiding krijgt om snel en verantwoord het rijbewijs te halen.